dimecres, d’octubre 21, 2009

La Tarracoparty camina sola

Torna un any més la lanparty de Tarragona. Es tracta de la quarta edició de la Tarracoparty que organitza l’associació d’amics de la informàtica de Tarragona, l’Associació Binary People.

Enguany, els aficionats de la informàtica podran compartir durant tres dies les seves passions vers el món dels ordinadors. Des de les 18h del divendres 30 d’octubre fins a les 19h del diumenge 1 de novembre, en horari continu non-stop. El Palau de Congressos tornarà a ser el lloc de reunió de tots els assistents.

Segons el coordinador de la Tarracoparty i membre de l’Associació Binary People, Adrià Infante Vegas, “aquest any s’espera que la assistència superi els 150 participants i es podria arribar a 200 persones entre organitzadors, convidats i voluntaris”. Infante assegura, però, que l’afluència serà menor a la de l’edició passada “degut a la crisi”.

Afegeix, a més, que el recolzament per part d’institucions públiques ha estat insuficient. Tot i que l’Ajuntament de Tarragona ha atorgat una petita quantitat per cobrir algunes despeses, no ha volgut col•laborar en altres tasques, com ara l’organització o la promoció. En el mateix sac cal posar la URV. La universitat només s’ha encarregat de gestionar l’oferta de 3 crèdits de lliure elecció a qui participi com a voluntari.

Per tant, si no fos per les empreses patrocinadores, la Tarracoparty no es podria dur a terme. És una llàstima que un esdeveniment informàtic d’aquestes característiques no obtingui l’ajuda de la universitat pública de la ciutat quan totes dues parts en podrien sortir beneficiades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada